Nosaltres

La nostra història

Àgora és una empresa d’assessorament i consultoria a PIMES que, des de 1987, ha consolidat una imatge de servei i qualitat en totes les seves àrees, amb un equip de més de 50 professionals.

Davant la complexitat de la situació actual i de l’entorn empresarial en constant canvi, la nostra empresa es caracteritza per la vocació de servei, orientada a la satisfacció dels nostres clients, assumint els seus problemes i participant en la realització dels seus objectius.

Àgora té l’objectiu prioritari de donar a tots els seus clients un servei integral, adequat i personalitzat. Per aconseguir-ho s’ha implantat una metodologia de treball basada en una millora contínua del servei, el coneixement i domini de totes les matèries i la utilització de la tecnologia adaptada al nostre sector.

Àgora ha dissenyat i incorporat nous serveis per cobrir les necessitats dels clients i treballar conjuntament amb ells adaptant-se, així, a les constants novetats, obligacions i exigències de l’operativa empresarial. La confiança i la comunicació entre client i consultor són el fonament de l’èxit dels projectes i el puntal de les relacions de llarga durada.

Passió. Dedicació. Determinació.

Coneix a l'equip

Marc López

Marc López

Director Executiu
Pere López

Pere López

Director General
Sergi López

Sergi López

Director Executiu Comercial
Marc López

Marc López

Director Executiu
Pere López

Pere López

Director General
Sergi López

Sergi López

Director Executiu Comercial

1987

1987

ELS ORÍGENS

Àgora neix a la Plaça Perpinyà, al centre de Granollers amb els primers serveis. Laboral, Fiscal i Gestoria Administrativa. El nostre origen, Granollers, més que un vincle amb la societat i el territori que l’envolta.

SERVEI

SERVEI

Orientació al client

Augment de clients, plantilla i incorporació de nous serveis, amb un a mateix objectiu: Assessorar de manera integral Empreses, Professionals i Particulars, amb un equip de 50 professionals.

FORMACIÓ

FORMACIÓ

Factor humà

El valor més important, la formació continuada dels professionals qualificats i especialitzats en els diferents àmbits, element clau de creixement juntament amb la Qualitat i la Tecnologia.

ENTORN

ENTORN

El compromís amb l’entorn

Suport al teixit comercial i associatiu, col·laboració i patrocini en els esdeveniments més rellevants i les entitats més representatives de la ciutat. 

nosaltres1
equipo agora

Què diuen de nosaltres

Una sola paraula? Tranquil·litat

Sergio Pérez

Àgora sempre ha estat al meu costat per ajudar-me amb tots els aspectes relacionats amb la meva empresa.

Júlia Sans