Skip to main content

Nova àrea d'assessorament: Fiscalitat i inversions en criptomonedes

Nova àrea d'assessorament: Fiscalitat i inversions en criptomonedes

Des d’Àgora hem creat un nou servei sobre fiscalitat i inversions de criptomonedes que complementa l’actual d’inversions tradicionals amb l'objectiu d'oferir un assessorament professional en la matèria.
criptomonedas asesores

Les criptomonedes i la tecnologia blockchain s’han convertit des de fa pràcticament un any en un fenomen que tothom en parla. Molts ja hi han invertit i altres són, en part, reticents per falta d’informació.

Cada vegada són més les persones que estan interessades en aquest tema i és primordial assessorar-se bé dels riscos i avantatges que comporta invertir en criptomonedes.

En aquest sentit, des d’Àgora hem creat un nou servei sobre fiscalitat i inversions de criptomonedes que complementa l’actual d’inversions tradicionals: FISCALCRYPTO.  La nostra experiència i coneixements des de fa molts anys en aquest sector, ens ha portat a rodejar-nos de grans especialistes en la matèria. 
 
Per un costat, resolem qualsevol dubte relacionat amb la fiscalitat de criptomonedes i altres projectes o empreses relacionades (blockchain, NFT, mineria...). També organitzem el patrimoni familiar, la declaració de la renda, el model 720, complementàries, etc. 

Per altra banda, juntament amb l’assessorament en inversions de criptomonedes, oferim un acompanyament professional des de l’inici; ajudant en la creació del perfil de les diferents aplicacions, així com, durant les primeres inversions i posterior seguiment, partint sempre de la màxima confidencialitat i seguretat. 

Aquest servei va dirigit a qualsevol particular o empresa i formarà part de la nova Àrea de Consultoria Tecnològica.

 

Per a més informació, contacti amb nosaltres al 93 870 64 08 o enviï un correu electrònic a fiscalcrypto@agora-sa.com